Kínálat

Rovar- és rágcsálóírtás:

  • Patkány

  • Egér

  • Hangya, Csótány, Ágyi poloska, Darázs, Légy

  • Egyéb egészségügyi kártevők

Vajon egér van a házban?

egérirtásFurcsa hangok és apró, fekete bogyók mindenütt? Itt az ideje az egérirtásnak!

Az őszi-téli időszakban az egerek szívesen fészkelnek be otthonainkba, menedéket keresve a hideg időjárás viszontagságai elől, azonban mivel betegségeket terjeszthetnek, semmiképp sem előnyös dolog egyszerűen csak legyinteni és elviselni a társaságukat. De egyáltalán miből lehet észrevenni, hogy van egy új, hívatlan lakótársunk?

Az egerek apró réseken is beférnek, de sokszor elég nekik egy nyitva felejtett ablak vagy ajtó, hogy beköltözzenek. Az első jel, ami arra utal, hogy valahol egér van a házban, az éjszakai csöndben felhangzó halk neszezés, amire nincs egyéb magyarázat. Könnyen észreveheti, hogy szükségessé vált az egérirtás abból is, ha a konyhában a dobozokon, tasakokon rágásnyomok jelennek meg, de akár a kedvenc könyvei is veszélyben lehetnek!

Viszont az ok, amiért nem érdemes halogatni az egérirtást, az a tény, hogy ha egerünk van, akkor az egérürülék csakhamar mindenhol meg fog jelenni. Ugye Ön sem szeretné a reggelijét olyan konyhapulton készíteni, amit összepiszkított a kártevő?

Ha Ön sem akar kockáztatni, akkor hívjon minket, és kérjen egérirtást!

A rágcsálóirtás fontossága!

rágcsálóirtásA tél közeledtével, amikor beállnak a fagyok, megjelennek a ház körüli rágcsálók. Ezek főként élelemszerzés és búvóhely keresés céljából érkeznek, azonban ha optimális körülményeket találnak, a jó idő beköszöntével sem állnak tovább. Ráadásul ekkorra már jócskán elszaporodhatnak, így a rágcsálóirtás sokkal bonyolultabb és hosszadalmasabb procedúrává válhat.

A rágcsálóirtás időben megkezdése igen fontos, hiszen amellett, hogy számtalan kellemetlenséget okozhatnak, mint a megdézsmált élelem, valamint az ürülék hátrahagyása, komoly betegségeket is terjeszthetnek, melyek főként kisgyermekekre veszélyesek.

Az egerekkel ellentétben, amik a jó időben eléldegélnek a termőföldek és élelemszerző helyek közelében, addig a patkányok sokszor jóval koszosabb, baktériumokkal teli helyekről is érkezhetnek.Ezáltal a patkányok nagyobb veszélyt jelentenek, mint az egerek, ám a patkányirtás jóval elenyészőbb számban is szükségeltetik.

Mindkét esetben fontos a mielőbbi rágcsálóirtás megkezdése, amit azonban érdemes szakértőkre bízni, így forduljon hozzánk bátran, ha Ön is rágcsáló problémákkal küzd!

Miért olyan nehéz a hangyairtás házilag?

hangyairtásrólGyakran találkozunk olyan ügyfelekkel, akik már minden interneten olvasott házi módszert kipróbáltak, hogy megszabaduljanak az otthonukat ellepő hangyáktól, de mivel egyik sem vált be, inkább hozzánk fordultak. Most eláruljuk, miért érdemes inkább egyből minket hívni, ha hangyairtásról van szó!

Mindenhol azt olvassuk, hogy a hangyák vonulási útjába kell olyan illatforrásokat helyezni, amiket nem szeretnek. Ezzel sajnos csak azt érjük el, hogy nem ott fognak vonulni, ahol eddig. Keresnek maguknak másik helyet, de ugyanúgy a lakáson belül.
Sokszor olyan szereket is javasolnak, amik nem csak a hangyákra, hanem az emberekre, vagy a háziállatokra is veszélyesek lehetnek. Kisgyerekes és háziállatos családban például ne kísérletezzünk bóraxxal és petróleummal, mert mindkettő erősen mérgező anyag!

Minél többet várunk a szakszerű hangyairtással, annál jobban elszaporodnak, és annál nehezebb lesz tőlük végleg megszabadulni. Hívjon minket bizalommal mielőbb rovarirtással kapcsolatban, ha nem szeretné hangyákkal megosztani otthonát!

Hatékony és hosszú távú csótányirtás az Ön otthonában is!

Hatékony és hosszú távú csótányirtás az Ön otthonában is!A csótányok a föld legszívósabb állatai közé tartoznak. Szinte szó szerint bárhol megélnek, ha a helyzet úgy kívánja, akár hosszú ideig éheznek is, de túlélnek. Ilyen kilátásokkal nem csoda, ha egy háztartásba bevenni magukat, és ott megmaradni meg sem kottyan nekik. Ez a rossz hír. A jó hír az, hogy van megoldás a csótány problémákra, profi rovarirtással.

Tudjuk, hogy amikor először felbukkan a konyhában, a fürdőszobában egy ilyen csúf és ijesztő élősködő az első reakció mindenkinél a pánik. Hiszen ezek a rovarok nem csupán rondák, nagyok, de az egészségre károsak is. Léteznek ugyan boltban kapható rovarirtásra alkalmas szerek, és különböző házi praktikák az eltávolításukra, de ha ezek kevésnek bizonyulnak, ide profi segítség kell! Továbbá ezek a módszerek csak ideiglenes megoldások.

Forduljon hozzánk bizalommal, és szabaduljon meg a csótányoktól hatékonyan egyszer és mindenkorra. Vállalunk profi csótányirtást Önnél is, tegyen próbára minket és egyeztessen időpontot minél előbb! Megadott elérhetőségeinken elérhet minket!

Rágcsálók hatékony és gyors irtása

Rágcsálók hatékony és gyors irtása Leggyakrabban egerek és patkányok költöznek be a házakba, leginkább ősszel és télen, de valójában bármely évszakban előfordulhat ez a kellemetlenség. Ha tapasztalt már éjszaka hallható apró neszezéseket, el-eltűnő péksüteménydarabokat, esetleg kellemetlen szagokat a kamrában, akkor valószínűleg rágcsálóirtásra lesz szüksége.

Az egerek esetében könnyebb dolga van, hiszen a sok helyen kapható egércsapdák a legtöbb esetben jól működnek. Többen vannak azonban, akik nem szeretnének bajlódni a csapdák felállításával, majd a sikeres elfogást követően a tetem eltüntetésével, illetve már nagyon elszaporodtak a rágcsálók, nem is érdemes házi praktikákkal kísérletezni. Ez esetben forduljon hozzánk bizalommal!

A patkányok ügyében viszont az a leghasznosabb, ha gyanú esetén azonnal rágcsálóirtás mellett dönt. Sokkal nagyobb kárt tudnak okozni, mint az egerek, ráadásul okosabb jószágok, ezért szinte lehetetlen patkánycsapdával házilag elkapni őket. A méreg sem túl jó megoldás, mert nem lehet szabályozni, hol pusztuljon el az állat. Ha ez valahol a falban történik meg, akkor jó ideig érezhetőek elenyészésének mellékhatásai.

A házi praktikák helyett bízza ránk a rágcsálóirtás piszkos munkáját!