Kínálat

Rovar- és rágcsálóírtás:

 • Patkány

 • Egér

 • Hangya, Csótány, Ágyi poloska, Darázs, Légy

 • Egyéb egészségügyi kártevők

A kártevőmentes életért!

A kártevőmentes életért!

Nem kell félnünk egy állattól ahhoz, hogy feltétlenül meg akarjunk szabadulni tőle. A leghétköznapibb állatok is elszaporodhatnak lakhelyünkön és megkeseríthetik életünket.

Csótányok, patkányok, egerek elszaporodása esetén tisztában vagyunk az általuk terjesztett betegségek többségével, de kevesebben kérnének szakszerű segítséget a legyek, hangyák, darazsak, ágyi poloskák elszaporodása esetén. Pedig ezek az élőlények is komoly megbetegedéseket okozhatnak. A legtöbb kártevő irtására igen sok népi módszer létezik, mégis az estek túlnyomó részében haszontalannak bizonyulnak ezek a praktikák, mert a különböző fajok eltérően reagálnak a különböző irtószerekre.

Minden állat esetében speciális irtásra van szükség, hogy hétköznapjaink egészséges körülmények között és komfortosan teljenek. Ehhez nyújt segítséget cégünk! Munkatársainkkal speciális rovar- és rágcsálóirtó szerekkel, szakszerű módszerekkel végezzük a kártevőirtást.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha rovarirtásról vagy rágcsálóirtásról van szó!

 

Ágyi poloskák lepték el a lakást?

Ágyi poloskák lepték el a lakást?

Igen kellemetlen, mikor az ember, otthona biztonságában kártevőkkel találkozik. Egyes kártevők az elégtelen higiéniás, és tisztasági körülményeknek köszönhetően bukkannak fel, de az ágyi poloska nem ilyen.

Az ágyi poloska vérszívó kártevő, tehát nem a megrágott vezeték miatt figyelünk fel a jelenlétére. Ha apró csípéseket találunk magunkon, melyek égető és viszkető érzést okoznak, akárcsak a szúnyogcsípések, de nincs szúnyogszezon, akkor nyugodtan gyanakodhatunk a kis élősködőkre. További árulkodó jelei, a homokszem méretű fekete pöttyök az ágy környékén, és az ágyneműn. Ez nem más, mint az ürüléke. Mivel az ágyi poloska igen kicsi, és nappal igen passzív, gyakran megbújik az ágy környékén, így nem könnyű a nyomára bukkanni.

Ha ezen jelek közül bármit is észlelünk, nagyon hamar forduljunk szakemberhez az irtást illetően, mert igen gyorsan szaporodnak.

Bármilyen kártevő is bukkanna fel otthonában, bátran hívjon minket, cégünk pontosan ilyen problémákra szakosodott, ezért a minőségi kártevőirtás garantált!

 

Élősködők ellen gyors segítség

Élősködők ellen gyors segítség

Itt van ismét a tavasz, ez sokaknak több napfényt, nyíló virágokat, szabadtéri programokat és a fűtési szezon végét jelenti.

Akadnak olyanok is, akiknek ez az évszak egyet jelent a természet ébredésével, vagyis az olyan élősködők megjelenésével, mint amilyen a hangya, csótány, vagy éppen a darázs.

Problémája akadt az élősködő rovarokkal?
Telefonáljon még ma! Cégünk megoldja a problémáját!

Főleg a kertes házak, és a földszinti lakások vannak kitéve fokozottan az ízeltlábúak inváziójának, melyek a repedéseken képesek bejutni a falak túloldalára és ehhez még az sem kell, hogy az adott helység higiéniája kívánnivalót hagyjon maga után. Azonban nekik sincs minden veszve, mert létezik hatékony segítség az Ő számukra is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, amint az első nem kívánatos betolakodók feltűnnek, és mi azonnal kiszállunk a helyszínre, hogy megkezdjük az eltüntetésüket.

Az általunk használt vegyszerek és rovarirtó szerek az ÁNTSZ által engedélyezett, és ellenőrzött eszközök közé tartoznak, így a rovarirtást követően nem jelentenek veszélyt az egészségre.

Ha ilyen problémával küzd, és megbízható irtási szolgáltatásokra van szüksége, keressen minket bizalommal!

 

Csótányirtás profi szakemberekkel

Csótányirtás profi szakemberekkel

Ha megjelenik otthonunkban egy kártevő, szeretnék minél hamarabb és minél tartósabban megszabadulni a betolakodóktól. Cégünk segítségére lesz ebben a problémában, egyéb kártevők irtása mellett szakszerű csótányirtást is vállalunk.

A csótány egy nagyon szívós, sok mostoha körülményhez ragaszkodó rovar. Ha egyet észlelt az otthonában, akkor biztos lehet benne, hogy van több is, és előbb-utóbb gyakori találkozásban lesz része velük. Ezek az élőlények rendkívül bosszantóak, mert a higiéniás problémák mellett, az életkörülmény minőségének romlásához is vezethet jelenlétük.

Cégünk szakszerű módon segít Önnek megszabadulni a csótányoktól, és profi csótányirtást vállalunk! A rovarok irtásakor használt anyagok veszélytelenek a környezetre, emberekre és kisállatokra egyaránt, valamint természetesen engedélyezettek, így nem kell félnie semmilyen esetleges „mellékhatástól”.

Ha sürgősen csótányirtásra van szüksége, keressen fel minket, hogy mihamarabb segíteni tudjunk Önnek!

 

Patkányirtás alaposan, szakszerűen

Patkányirtás alaposan, szakszerűen

Nem kell külön részt szentelnünk annak, hogy mennyire kellemetlen tud lenni, ha házunkba, annak különböző helyiségeibe patkányok költöznek be. Ezek, a házilag talán legnehezebben kiirtható rágcsálók, amellett, hogy kárt tesznek lakóterünkben, különböző fertőzések terjesztői is lehetnek. Az ilyen típusú problémák emiatt mihamarabbi, szakszerű rágcsálóirtást igényelnek.

A cégünk által végzett patkányirtás a legnagyobb biztonsággal történik. Kizárólag olyan szereket használunk fel a munka során, melyek engedélyezettek, így a patkányon kívül másra való veszélyességet minimalizáljuk.

A patkányirtás sokféle helyen lehet égetően sürgős probléma, mi pedig minden helyzetben ügyfeleink igényeihez igazodunk. Lakossági és céges vonalon egyaránt megálljuk helyünket, mindegy, hogy azonnali vészhelyzetről, megelőzésről, vagy egy visszatérő probléma megoldásáról van szó. Tapasztalataink szerint a rágcsálóirtás mindenhol kényes probléma, így igényes munkánkon kívül diszkréciónkra is számíthatnak.

Ha Ön is szeretne szakszerű, végérvényes patkányirtást, akkor keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

A hangyákról – kicsit bővebben

A hangyákról – kicsit bővebben

Kevesen tudják, de a hangyák a méhek és a darazsak rokonai. Több mint 12.000 féle fajuk ismert ma már. Társas életűek, és roppant különleges, szervezett életmódon, bolyokban élnek, néhol több mint 1.200 darab hangya is megtalálható egy bolyban. A hangyabolyokban megkülönböztetünk királynőt, dolgozókat és heréket, ezeken belül is hímeket és nőstényeket, illetve szárnyas hangyákat is, akiknek mind-mind megvan a saját feladatuk.

A hangyák számos faja megkülönböztethető már, mint például a búvárhangya, az erdei vöröshangya, a fekete hangya, a fáraóhangya, a gyepi hangya.

A hangyairtás:

A hangyák rendkívül hasznos állatok, de kinn a kertben, és nem az otthonunkban, a konyhánkban, a fürdőszobánkban és főleg nem a hálószobában. Mivel a hangyákat nem lehet sem kitessékelni, sem felsöpörni és a kertbe költöztetni, ezért ilyenkor sajnos csak egyetlen megoldás van, az pedig nem más, mint a hangyairtás. Számos irtási folyamat van, amikből válogathatunk, de a kiválasztást befolyásolhatják környezeti tényezők, például a hangya fajtája, az elhelyezkedésük, a mennyiségük. A tökéletes irtási módszert kell kiválasztani, különben hatástalan lehet az eredmény.

Ha segítségre lenne szüksége, forduljon hozzánk!

 

Az egerek, és ami mögöttük van

Az egerek, és ami mögöttük van

Az egerek gyakran az ember közelében telepszenek meg, elsősorban a téli időszakban bukkannak fel az otthonokban, üzemekben, áruházakban, gyakorlatilag bárhol találnak maguknak búvóhelyet. Mindent összerágnak (nem csak élelmiszert, hanem bútorokat is), végtermékükkel pedig beszennyezik tulajdonainkat. Rágásnyomok, ürülék és jellegzetes pézsmaszag árulkodik jelenlétükről.

Az egerek által terjesztett leggyakoribb betegségek az agyhártyagyulladás és a szalmonella. A kórokozók az ételeinkre, ivóvizünkbe kerülő egér ürülékéből, nyálán át kerül az emberi szervezetbe. Nem csak betegségeket, hanem jelentős anyagi kárt is okozhatnak. Megrágják a bútorokat, vezetékeket, ezzel tönkre téve elektromos berendezéseinket.

Az egerek nagyon szaporák, főleg száraz időszakban. Évente akár hatszor is születhet egyszerre hat-nyolc kölyke egy egérnek, melyek kéthónapos korukban szintén ivaréretté válnak. Éppen ezért érdemes az egérirtással minél előbb foglalkozni, amíg még nem szaporodtak el túlságosan ezek a kártevők.

Egérirtással kapcsolatban keressen fel minket bizalommal, kérje munkatársaink szakszerű tanácsát!

 

Darázsirtás szakszerűen!

Darázsirtás szakszerűen!

A darazsak igen nagy bosszúságot tudnak okozni az embernek, gondoljunk csak például a darázscsípésekre, amik súlyos esetben halálosak is lehetnek.

A darázscsípés, és amit ellene tehetünk:

 • Az ember közelségében veszélyeztetve érezhetik magukat a darazsak, és ennek köszönhető a támadásuk, viszont a darázstámadást maga az ember is tudja fokozni, illetve előidézni.

 • Darázstámadás esetén tilos hadonásznunk, csapkodnunk a kezünkkel, hiszen ezzel csak még jobban felhívjuk magunkra a figyelmet, és így a darázs is erőteljesebben támad majd.

 • A darazsak előszeretettel raknak fészket a faodvakban vagy a padlásokon. Abban az esetben, ha fészküket valamilyen zargatás éri, kegyetlenül támadnak, legyen szó emberről vagy állatról.

Mellőzzük a hirtelen mozdulatokat, ha darázs van a közelünkben és minél hamarabb hívjunk egy szakembert, aki a darázsirtás elvégzésében a segítségünkre lehet!

Ha Ön is találkozik a közvetlen környeztében darazsakkal, kérem, hívjon minket bátran darázsirtás céljából. Kiváló és tapasztalt szakembereink segítenek a darázsirtás elvégzésében, hogy Ön újra nyugodtan pihenhessen otthonában!

 

Légyirtás profiktól!

Légyirtás profiktól!

Elege van abból, hogy a jól megérdemelt pihenését legyek hessegetésével kell töltenie? Kisgyermek van a házban, és tart a bacilusoktól, betegségektől?  Nem csak Önt, de házi kedvencét is az őrületbe kergetik a repdeső élősködők? Itt az ideje a légyirtásnak!

A legyek, amellett, hogy rendszeresen megzavarják a felhőtlen kikapcsolódást és mindennapi tevékenységet, folyamatos veszélyt is jelentenek az egés

zségre. Rászállnak az élelmiszerekre, bútorokra, azokra a felületekre, melyekkel a mi bőrünk is érintkezésbe kerül. Ezeknek a repülő rovaroknak a lába rengeteg baktériumot hordoz, melyeket otthagyják azokon a felületeken, amikkel kapcsolatba kerülnek.

Szeretne hatékony és hosszú távú megoldást a legyek kiirtására? Ebben az esetben felejtse el az ideiglenes megoldást, és a kellemetlen látványt nyújtó légyfogókat, helyette pedig hívjon minket! Forduljon hozzánk bizalommal, vegye igénybe profi rovarirtó szolgáltatásunkat és szabaduljon meg végleg a legyektől! Pest megyében mi vagyunk a legjobbak!

 

Tudnivalók az ágyi poloskáról

Tudnivalók az ágyi poloskáról

Az ágyi poloska egy a Közel-Keletről származó, vérszívó poloska. Gyakorlatilag a világon bárhol előfordulhat, ahol emberek élnek. 4-8 milliméteresre nő meg, rozsdabarna színű. Szárnyatlan, szipókás, testét kis szőrök borítják. Vérszívás előtt teste korongszerű, de jól lakottan kitágul és bíborszínűvé válik.

Az ágyi poloska nőstény körülbelül kettő-három petét rak naponta, amelyekből tíz nap múlva kelnek ki a lárvák. Ezzel évente körülbelül négyezer ivadékkal számolhatunk. Általában másfél évig él, tápláléka az emberi vér. Nappal rejtőzködik, éjszakánként pedig szúnyogcsípésszerű csípéseket okoz.

Jelenlétét nem csak a csípések alapján vehetjük észre: kis fekete pöttyöket találhatunk a huzaton és a matracon – ez az ágyi poloska ürüléke. Petéi pici, hosszúkás, krémszínűek.

Csípése piros pöttyöket okoz, kellemetlen viszketéssel párosítva, általában a vállon és a karokon. Hajlamosak egyenes sorban, egymás mellett többször csípni.

Ágyi poloskát észlelt otthonában? Keressen minket mielőbb, és segítünk megszabadulni tőlük!

 

Rágcsálók a ház körül

Rágcsálók a ház körül

A rágcsálók egyértelmű veszélyt jelentenek egészségünkre, de állategészségügyi kockázatot is hordoznak, hiszen a takarmányt, terményt, házi állatokat is megfertőzhetik. Ezen kívül kárt tesznek a berendezésekben, megrágják a bútorokat, huzalokat. Professzionális egérirtás, patkányirtás szinte minden esetben szükséges, ha rágcsálók nyomát fedezzük fel otthonunkban.

A ház körül leggyakrabban előforduló rágcsálók az egerek és a patkányok. Az egerek legismertebb fajtája a házi egér bozótosban, termőföldeken, ház körül él. Kifinomult szaglása a táplálék közelébe vezeti, ahová gyorsan befészkeli magát. Szürkületkor és éjszaka a legaktívabb. Az erdei egér nagyobb, mint a házi egér, föld alatt élő éjszakai állat, de megesik, hogy betéved házakba, pajtákba is.

A házi patkány okos, gyanakvó állat, ami kifejezetten szeret ember közelében lenni. A vándorpatkány istállók, ólak, csatornák környékén fészkel, hihetetlen mértékben képes elszaporodni, ezért irtását törvény is szabályozza.

A rágcsálók gyors szaporodása miatt csakis a szakszerű irtás hozhat pozitív eredményeket. Keressen minket bátran, és bízza felkészült szakemberekre a rágcsálóirtást!

 

Legyek által terjesztett betegségekről – Miért fontos a légyirtás?

Legyek által terjesztett betegségekről – Miért fontos a légyirtás?

Éljünk akár a fővárosban vagy vidéken, lakóhelyüket kénytelenek vagyunk megosztani különféle kártevőkkel. Gondolhatnánk, hogy ezek közül a közönséges házi légy látogatása a legveszélytelenebb ránk, illetve háziállatainkra nézve, de ez nem teljesen igaz. Higgye el, fontos a légyirtás!

A lakóövezetünkben megtalálható legyek több mint 90%-át a házi légy teszi ki. Igaz nem annyira fertőzésveszélyes, mint a húslégy, vagy az istállólégy, de ízelt lábain számos baktériumot és kórokozót hozhat be a lakásba. Olyan baktériumokat hordozhatnak, melyek gyomor- és bélrendszeri megbetegedésekért lehetnek felelősek, illetve a házi légy lárvája sebbe vagy nyálkahártyába kerülve különféle lárva-betegségeket idézhet elő. Nem beszélve házi kedvenceink egészségéről. A házi légy kórokozói náluk bélférgességen át, szivacsos agyvelőgyulladást is okozhat. Nem véletlen, hogy például a kórházakban, ahol sok a védekezésképtelen, magatehetetlen ember, fokozottan figyelnek a légyirtásra. Ha pedig újszülött van a lakásban, akkor a légyirtás nem csak hasznos, hanem kötelező eljárás is, a csöppség egészségének megóvása érdekében.

Ha Önt is aggasztja lakóhelyén a legyek túlzott elszaporodása, és esetleg tart az általuk terjesztett betegségek egészségügyi kockázatától, forduljon hozzánk, professzionális légyirtás mellett, bármilyen kártevőtől megszabadítjuk!

 

Készüljön fel időben a jó idő okozta rovarproblémákra!

Készüljön fel időben a jó idő okozta rovarproblémákra!

A téli hónapokat követően az első melengető napsugarakkal együtt a rovarok is életre kelnek, megjelennek életterünkben. Kártékony hatásuk mellett, melyet lakókörnyezetünkben okoznak, jelenlétük is roppant kellemetlen lehet. A rovarirtás fontossága tehát elsőrendű, méghozzá időben!

Milyen esetekben fordulhat hozzánk rovarirtásért?

 • Légy problémák – Megjelenésükben a legzavaróbb, hogy mindenre rászállnak, bepiszkolják az ételeket, ruhákat és mindent, amihez csak érnek. Számtalan kórokozót hordoznak és zümmögésük sem kellemes.
 • Darazsak megjelenése – A fájdalmas csípésen túl az ételeket is beszennyezik.
 • Hangya gondok – Végtelen számban képesek megjelenni, mindenhova beférkőznek és az ételeket is bepiszkolják.
 • Csótányok és poloskák előfordulása – Az ágyi poloska csípése roppant irritáló, míg a csótány számtalan szennyeződést terjeszt.

A rovarok minden esetben gyorsan szaporodnak, így irtásuk is egyre körülményesebbé válik. Forduljon hozzánk időben, hogy a rovarirtás eredményes és végleges lehessen!

 

Milyen károkat okoznak a patkányok?

Milyen károkat okoznak a patkányok?

A patkányok számtalan kellemetlenséget okozhatnak az emberek számára, így az ellenük való védekezés, a patkányirtás nem várhat sokáig.

Ahol egy felüti a fejét, számíthatunk arra, hogy rövidesen már tömegesen elszaporodnak.

A patkányok könnyedén megdézsmálhatják az ételeinket, amelynek köszönhetően számtalan betegséget és kórokozót elkaphatunk tőlük. Így az ellenük való védekezés nem csak a taszító külsejük miatt jelentős, hanem a higiénia megőrzésének szempontjából is. Kevesen gondolnak abba bele, hogy a patkányok elszaporodásával számtalan más, az ember egészségére káros élőlény is megjelenhet, úgy, mint hangyák, poloskák, csótányok.

A megoldást ilyen esetben a patkányirtás nyújtja, amelyet egy tapasztalt, szakemberekből álló csapat végez. Sajnos a házi praktikák gyakran nem nyújtanak kielégítő megoldást, egészségünk megőrzése szempontjából a szakszerű patkányirtás az ideális.

Tekintse meg a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinket, és bátran lépjen velünk kapcsolatba!

 

Az ágyi poloska veszélyei

Az ágyi poloska veszélyei

Otthonunkat kisebb-nagyobb mértékben, de az év minden szakában ostromolják rovarok, élősködők. Ezek a legyek, egerek, szúnyogok vagy éppen poloskák nem csupán bosszantóak, de veszélyesek is lehetnek. Ajánlott minél gyorsabban és hatékonyabban megszabadulni tőlük, és minél kevésbé kitenni magunkat az egészségügyi kockázatoknak.

Ön például tisztában van azzal, milyen veszélyeket hordoz az, ha ágyi poloskával osztja meg az otthonát? Az ágyi poloska alapvetően egy élősködő parazita, amely áldozatának véréből táplálkozik. Éjszakai állat, áldozatát a testhő és a kilélegzett szén-dioxid alapján találja meg. Az ágyi poloska irtása gyors cselekvést követel meg, hiszen igen gyorsan szaporodik.

A poloska csípései kis méretű vörös foltok formájában jelentkeznek, ezek környéke megduzzad, sőt erősen viszket is, így az alvást is megnehezíti. Keveseknél ugyan, de allergiás reakciókat is kiválthat a poloska csípése. Az ágyi poloskát nem csupán parazita mivolta teszi nem kívánatossá, de a lakásban hagyott ürüléke is. irtását megnehezíti, hogy az évek során egyre ellenállóbbá vált a különböző rovarirtó szerekkel szemben.

Profi rovarirtásért keressen minket, és szabaduljon meg az ágyi poloskáktól végleg!

 

Csótány a házban?

Csótány a házban?

A csótányirtás kulcsfontosságú az olyan lakások esetében, ahol találkoztunk ezekkel az élősködőkkel, vagy csak apró jeleit észleljük a jelenlétüknek!

Különböző jelek utalhatnak arra, hogy otthonunkban csótányok vannak, ám előfordulhat az is, hogy csak akkor észleljük őket, amikor már elszaporodtak. Érdemes odafigyelni az intő jelekre, így megakadályozhatjuk, hogy ellepjék otthonunkat a kellemetlen látogatók.

A padló érdekes, rendellenesen recsegő hangja valószínűleg csótány jelenlétére utal. Levedlett bőrt is találhatunk, ha szemfülesek vagyunk. A csótányok egyik legfőbb nyomaként ismert jellegzetes, folyékony ürülék sokkal nagyobb méretű és mennyiségű, mint a légypiszok - az egér ürülékhez hasonló, 2mm hosszú és barnás-fekete színű. Eldugottabb zugokban petetokokkal is találkozhatunk, amik a szaporodás jelei. A csótányszag megint csak árulkodó jel, aki érzett már ilyet, tudja, hogy miről van szó.

A csótányirtás nagyszerű megoldás a problémára, azonban ne várjon túl sokáig, mert hamar elszaporodnak az élősködők! Ha Ön is tapasztalja otthonában a felsorolt jeleket, sürgősen vegye igénybe csótányirtás szolgáltatásunkat, hogy otthona ismét tiszta és kártevő mentes lehessen!

 

Csótányirtás? Bízza profikra!

CsótányirtásA különféle kártevők és rágcsálók, időről-időre roham alá foghatják bármelyik otthont, ilyenkor többféle módja is van a kiirtásuknak. A végleges kártevőirtás házi eszközökkel is megoldható, de érdemes inkább szakemberre bízni, ha valódi megoldásra van szükség, különösen olyan komoly helyzetben, mint amilyen a csótányinvázió.

A csótányok a Föld egyik legszívósabb, legkitartóbb teremtményei, így elpusztításuk nem egyszerű. A csótányok több mint 300 millió éve élnek a Földön, így volt idejük alkalmazkodni, és felvértezni magukat hasznos tulajdonságokkal a túlélés érdekében. Testfelépítésüknek köszönhetően a legszűkebb repedésbe is beférnek, és képesek függőleges felületeken is gond nélkül közlekedni. Táplálék nélkül is elvannak, akár hetekig, és szinte mindent megesznek. Hihetetlenül szívósak, így ellenállnak a legtöbb betegségnek, a legtöbb vegyi anyagnak, sőt a gammasugárzásnak is! Szinte bármihez nagyon gyorsan alkalmazkodnak, az új információkat pedig átörökítik a következő generációnak.

Már-már úgy tűnhet, nincs bevált módszer ellenük, de profi, felkészült és tapasztalt szakemberekkel lehetséges a hatékony csótányirtás! Tegyen próbára minket!

 

Megérkezett az ősz, s vele együtt a rágcsálók is!

RágcsálókAhol ember él, ott rágcsálók is előfordulnak. Ezt már az ősi Egyiptomban is tudták, hiszen a tehetősebb házaknál macskák óvták az embereket a különböző rágcsálóktól. Egyenesen istenként tisztelték ezeket az állatokat, hiszen az egerek és patkányok akkoriban súlyos fertőzéseket terjesztettek.

Sajnos a rágcsálóveszély napjainkban is fennáll, és a manapság is komoly fertőzéseket terjesztenek. Mivel sokaknak nincs lehetőségük macskát tartani a háznál, ezért az emberiségnek ki kellett fejleszteni egy hatékony módszert a rágcsálóirtásra.

A rágcsálók főként az őszi és téli hónapok során jelenhetnek meg a házban, hiszen ekkor süllyed a hőmérséklet olyan pontra, ami miatt menedéket keresnek. Az ember lakta helyek pedig nem csak meleget, de élelmet is biztosítanak számukra, így gyakran a hideg évszakokat követően is maradnak a házban, és tovább szaporodnak! A rágcsálóirtás napjainkban környezetkímélő és hatékony módon zajlik, ha a megfelelő szolgáltatást választja! Forduljon hozzánk bizalommal, és szabaduljon meg eredményesen a rágcsálóktól még időben!

 

Egér a közintézményekben is lehet!

Egér a közintézményekben is lehet!A családi házakban, lakásokban gyakran fordul elő, hogy a rossz idő beálltával beköltöznek az egerek, hiszen ők is védett helyet és élelemforrást keresnek télre. Azonban ez a veszély nem csak otthonaink kapcsán állhat fenn, hiszen akár a közintézményekben is találkozhatunk elszaporodott rágcsálópopulációval. Ilyenkor persze nincs más megoldás, egérirtáshoz kell folyamodni!

Az egérirtás kifejezetten fontos az olyan típusú intézményekben, ahol fokozott fertőzésveszélyre van lehetőség – ilyenek például a konyhát üzemeltető, vagy a lakhatást biztosító helyszínek, mint egy kollégium. Ezen felül az óvodákban, iskolákban még lényegesebb odafigyelni arra, hogy vannak-e rágcsálók az épületben, hiszen a gyermekek egészségét semmiképp sem szabad veszélyeztetni.

Az egérirtás segít abban, hogy a rágcsálók ne dézsmáljanak meg semmit és ne vigyenek kórokozókat az élettérbe – ha közintézményt üzemeltet, és egerek nyomát véli felfedezni, akkor se habozzon hívni minket! Segítünk, hogy ne legyen gondja velük!

 

Professzionális rovarirtás télen is!

Professzionális rovarirtás télen is!Hivatalosan is beköszöntött a tél, amely több szempontból is megterhelő lehet egy háztartás számára. Az egyik nehézség, mellyel főként a külső városrészekben, illetve vidéken élők találkozhatnak, az a rovarok tömeges megjelenése az otthonokban. Ebben az időszakban a rovarirtás nélkülözhetetlen szolgáltatás számtalan háztartásban!

Azonban a rovarirtás a városok szívében is gyakran szükségessé válhat, főként a zöldövezetek területén, illetve azokon a környékeken, ahol a köztisztaság nem megfelelő. Ugyanis az utcán elszórt szemét könnyedén odavonzhatja az élelmet kutató rovarokat, melyek a hideg elől az otthonokban keresnek menedéket. A poloskák számtalan fajtája, de akár harlekinkaticák is okozhatnak problémát ebben az időszakban.

Ha az Ön életét is megkeserítik a váratlan betolakodók, legyen szó bármilyen rovarról, ne késlekedjen, hiszen az elszaporodásuk eleinte könnyedén megelőzhető, ezért professzionális rovarirtásért forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink mindenben segítenek Önnek!

 

Ágyi poloska hatékony irtása: házi módszerek vagy szakember?

Ágyi poloska hatékony irtása: házi módszerek vagy szakember?Az éjszakai, nyugodt alvást sok minden megzavarhatja: zaj, fények, nyugtalan gondolatok, egy nehéz vacsora, de az is előfordulhat, hogy hívatlan vendégek hiúsítják meg a szép álmokat.

Az ágyi poloskák jelenlétére ismeretlen eredetű, apró, piros csípések utalnak, amelyek viszketnek és nehezen gyógyulnak. Ezeknek a kártevőknek a hosszú távú jelenléte bizony testileg-lelkileg megterhelő lehet, az ágyi poloska irtását ezért mihamarabb meg kell kezdeni. A kártevők irtása többféle módon lehetséges.

Folyamodhatunk házi praktikákhoz, így például a ruhaneműket magas hőfokon kimoshatjuk vagy a kisebb tárgyakat bezsákolhatjuk és kitehetjük a napra, mert a magas hőmérséklet elpusztítja ezeket a kártevőket. Ezenkívül vásárolhatunk boltban kapható irtószereket, amivel kezelhetjük a bútorokat, tárgyakat.

Amikor ezek után mégis azt tapasztaljuk, hogy a helyzet változatlan vagy kis idő után visszatérnek a kártevők, csak egy megoldás marad. Bízza az ágyi poloska irtását szakemberekre, bátran forduljon hozzánk!

 

Szabaduljon meg végleg a kártevőktől

Szabaduljon meg végleg a kártevőktőlSokan szenvednek kártevőktől, legyen az egy panellakás, kertesház vagy társasház. Egy panellakásban önhibánkon kívül is beleakadhatunk ebbe a problémába, de akár egy kertes háznál is a zöld területekről beszökhetnek kártevő rovarok, amelyek aztán befészkelik magukat lakásunkba. A kártevők nem csak egyészségügyi problémákat okozhatnak, de akár otthonunkban is kárt tehetnek különböző módokon, és emellett otthonunk komfortosságából is sokat visszavetnek.

Ilyen problémák esetén forduljon bizalommal cégünkhöz! Ha hangyák jelennek meg különböző száraz ételeinél, mint a kenyér és a zsömle, vagy csótányok tűnnek fel lakásában, ágyi poloskák zavarják meg a pihenését és hagynak nemkívánt csípéseket, de akár külső fenyegetéstől tart, például darazsak, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Vállalunk rovarírtást leginkább Monor, de egész Pest megye területén is! Más cégekkel ellentétben a mi módszerünk, hatékonysága mellett hosszan tartó is így nem kell attól tartania, hogy visszatérnek a nemkívánt rovarok. A rovarírtás folyamán használt anyagok haszon és háziállataikban nem tesznek kárt és Önnek se kell félnie, hogy gondja származna belőle!

Ha profi rovarirtót keres, válasszon minket! Egyéb szolgáltatásunkért maradjon honlapunkon és informálódjon tovább!

 

Szakemberrel a darazsak ellen

Szakemberrel a darazsak ellenA darazsak állandó vendégei a legtöbb kertesháznak. Aki külvárosi, vagy természetközeli helyen él, annak előbb utóbb számolnia kell azzal, hogy darázsfészek jelenthet meg otthona egy zugában. A darazsak rengeteg helyre befészkelik magukat és fészket építenek, például padlástérbe, tető alá, cserepek alá.

Kisebb, jól látható darázsfészkek irtása saját kezűleg is elvégezhető, de nem ajánlott így, és a legtöbb esetben szakember segítségére van szükség, aki megfelelő védőfelszerelésben és különféle darázsirtó szerekkel biztonságosan és gyorsan elvégzi a darázsirtást. A hivatásos darázsirtók több féle módszerrel is elvégezhetik munkájukat, például permetezőszerekkel, de kisebb rések esetén egyfajta porzógépet használnak.

Ha azt veszi észre, hogy elszaporodtak a darazsak háza körül, akkor nagy valószínűséggel darázsfészek található otthonában! Családja és az Ön testi épségének megóvása érdekében, minél hamarabb forduljon szakember segítségéhez! Ránk bizton számíthat darázsírtás terén! Vegye fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön tovább a darázsirtási szolgáltatásunkról!

 

 Gyors és hatékony hangyairtás hosszútávon

 Gyors és hatékony hangyairtás hosszútávonA kártevőkkel az a gond, hogy rászolgáltak a nevükre. Előszeretettel masíroznak be a házakba és a lakásokba, hogy aztán ott garázdálkodhassanak. Minden összejárkálnak, pusztítják az ételt, nyomot hagynak maguk után és rontják a higiéniát. Ez igaz a hangyákra is.

Az biztos, hogy ahol egy felbukkan, ott hamarosan lesz több hangya is. A hatékony és gyors hangyairtásnak ezért fontos jelentősége van. De hogyan lehet ezt megvalósítani? Biztosan Ön is próbálkozott már házi praktikákkal, de azok csak ideig-óráig váltak be és nem hoztak igazán tartós eredményt. A hangyákkal senki sem szereti megosztani az otthonát, nem jelentenek jót vendéglátó egységekben sem. A megoldás az azonnali cselekvés.

Keressen fel minket bizalommal és szabaduljon meg végre egyszer és mindenkorra ezektől az apró kis kártevőktől. Amennyiben minket választ, garantáltan nem fog egy hangyát se látni, hiszen mi értjük a módját, hogyan kell hosszú távon hatékony hangyairtást megvalósítani. Modern irtószerek és korszerű technológia segítségével végezzük a hangyairtást, úgy, hogy Ön szinte észre sem veszi!

 

Ellepték a hangyák a lakást? - Hangyairtás hatékonyan és tartósan!

Ellepték a hangyák a lakást? - Hangyairtás hatékonyan és tartósan!Lassan már kifelé lábalunk a tavaszból, és itt a nyár, ami egyet jelent a virágzó természettel, az élővilág nyüzsgésével, és így tovább. Persze nem csak a fecskék tértek vissza, hanem bizony a hangyák is, amiket valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk.

A földszinti lakók, a kertes házban élők biztosan találkoztak már a jelenséggel, amikor egy-két kósza kenyérmorzsa leejtése után reggelre hirtelen hangyák lepik el a helyiségek egyes pontjait. Ez ellen még lehet védekezni a különböző rovarirtó szerekkel, de ha ezek után is visszatérnek a hangyák, akkor ide profi segítség fog kelleni! A hangyairtást érdemes profi szakemberekre bízni, hiszen csak így lehetünk biztosak benne, hogy eltűnnek a rovarok otthonunkból, és így garantált, hogy mindez tartósan így is marad!

Ha hangyairtásra van szüksége, forduljon hozzánk! Szakembereink munkájában biztosan nem fog csalódni, és nyugodtan elfelejtheti majd az otthonát ellepő hangyák gondolatát is!

 

Előzze meg az asztmát és a kellemetlen betegségeket rendszeres ágyi poloska irtással

Előzze meg az asztmát és a kellemetlen betegségeket rendszeres ágyi poloska irtással A hálószobánkat, sőt az ágyunkat sokszor tudtunk nélkül hívatlan vendégekkel osztjuk meg. Ilyen hívatlan vendégek lehetnek többek között az ágyi poloskák is. Az ágyi poloskák apró, szabad szemmel alig látható, szárnyatlan rovarok, tulajdonképpen vérszívók, hiszen más, melegvérű élőlények vérével táplálkoznak. Így az ember vérét sem vetik meg.

Az ágyi poloskák táplálkozásának nyomát kicsi, piros, viszkető csípések őrzik, de nem csak emiatt kellemetlen hálótársak. Veszélyt jelentenek más szempontból is, mert előidézhetik allergia, asztma kialakulását is.

Ezek a kis apró rovarok a bútorok repedéseiben fordulnak elő, régi, használt, fából készült tárgyakban bújnak meg. Ha hirtelen kialakuló asztmás tüneteket tapasztalunk, allergiás reakciókat észlelünk, akkor joggal gyanakodhatunk arra, hogy nem vagyunk egyedül. Érdemes gyakorlott rovarirtó segítségét igénybe venni az ágyi poloska irtásához, és leszámolni velük egyszer és mindenkorra! Hívjon minket, és óvja egészségét!

 

Űzze el a legyeket környezetéből! – Kérje légyirtás szolgáltatásunkat!

Űzze el a legyeket környezetéből! – Kérje légyirtás szolgáltatásunkat!A légy főként nyári időszakban szokott zavaróvá válni, amikor a nyitott ablakon keresztül be tud jutni a lakótérbe. A legyek nemcsak irritálóak, hanem számos betegséget is terjesztenek, ezért, ha azt tapasztalja környezetében, hogy egyre több léggyel kell megküzdenie otthonában, tegyen ellenük és kérje légyirtás szolgáltatásunkat!

Légyirtás szolgáltatásunkkal garantáltan megszabadítjuk Önt a rovaroktól! Szakembereink szinte azonnal megszüntetik a problémát, hiszen ebben az esetben a legfontosabb, hogy minél hamarabb ki lehessen irtani a legyeket, ugyanis rendkívül gyorsan szaporodnak, ehhez pedig alkalmazkodni kell a légyirtás során.

A légyirtáskor használt vegyszerek az emberi szervezetet semmilyen mértékben nem károsítják, csakis a rovarok ellen hat az irtószer!

Ha megkeserítik az életét a rovarok, keressen minket bizalommal, és kollégáink szinte azonnal elhárítják a problémát! A minőségi szolgáltatást garantáljuk! Kérdéseivel forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken!